Locuri de parcare noi in Bucuresti

21-09-2016 / Fabricat in Romania

Locuri de parcare noi in BucurestiCu toții știm că una dintre problemele cu care se confruntă locuitorii Capitalei este găsirea unui loc de parcare. Se pare că autoritățile au găsit în sfârșit o soluție: o parcare subterană în Piața Constituției. Aceasta va fi pe trei niveluri și va avea 988 de locuri auto și 36 de locuri moto, spații tehnice aferente și spații funcționale pentru utilizatori. 

Proiectul face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană “Zona Centrală” a Municipiului București. Valoarea totală a acestei investiții este de aproximativ 2016 milioane de lei, din care 159 milioane de lei sunt pentru construcție și montaj. Suprafața totală pe care se va întinde întreaga construcție va fi de 27.771 mp, iar spațiul pentru parcare va fi de aproximativ 15.745 mp. 

Planul Integrat de Dezvoltare Urbană “Zona Centrală” a Municipiului București presupune ”crearea unui țesut urban accesibil, prioritizarea circulației pietonale, cicliste și a transportului în comun, reabilitarea infrastructurii publice și punerea în valoare a potențialului zonei.”

Durata de realizare a acestei parcări va fi de 30 de luni de la momentul ordinului de începere a lucrărilor. Proiectul este momentan în așteptare, acesta se află în faza de aprobare a indicatorilor tehnico – economici aferenți studiului de fezabilitate.

Mai mult decât atât, Planul Integrat de Dezvoltare Urbană “Zona Centrală” a Municipiului București pregătește o schimbare la față pentru Bulevardul Unirii, pe tronsonul dintre Piața Unirii și Piața Constituției. Proiectul este unul îndrăzneț. Trecerile vor fi marcate prin plantații, prin tipul de iluminat, dar și de mobilier urban, de treceri de pietoni și de pavimentul tradițional din piatră cubică. Se vor accentua și zone cu caractere diferite, cum ar fi: o zonă de promenadă verde și umbrită, cu locuri de relaxare și agrement, accesibilă pietonilor, și o zonă de promenadă fără copaci, de-a lungul fântânilor existente, care beneficiază de prezența apei. De asemenea, se prevede și reabilitarea celor 9 fântâni mari și a celor 7 fântâni mici existente.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.