Cele mai impresionante imagini de la protestul din Piata Victoriei (FOTO)

06-02-2017 / Fabricat in Romania

România s-a trezit! Acest lucru l-au spus în cor cei peste 280.000 de oameni care au participat duminică la protestul din Piața Victoriei – București. Chiar dacă Guvernul a decis să abroge Ordonanța 13, strada nu a cedat.

Protestatarii au spus că nu pot să mai aibă încredere în actualul Executiv și nici în clasa politică. Cu alte cuvinte, protestul de ieri a fost ”ultima picătură care a umplut paharul” după 27 de la ani de Revoluție. Oamenii s-au săturat de corupție, de abuzuri, de hoție și vor o țară normală.

În jurul orei 21, toți cei care au fost prezenți în Piața Victoriei, au creat o imagine care va face încojurul planetei.

Iată:

 piata victoriei bucuresti

 

 

 

 

 

 

După 6 zile de proteste, se poate spune că în România spiritul civic s-a trezit. Mai mult decât atât, oamenii vor reacționa de acum la fiecare abuz al statului.

Sursa foto: Facebook

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.