TIOR

ZF Bankers Summit’13, o noua conferinta organizata de Ziarul Financiar

ZF Bankers Summit’13, o noua conferinta organizata de Ziarul FinanciarÎn perioada 12-13 iunie 2013, la hotelul Marriott, din București, Ziarul Financiar organizează o nouă conferință: Bankers Summit’13. Principalul subiect de discuție va fi modul în care băncile din România vor reuși să strângă fonduri de pe piața locală pentru a susține mai departe economia, în condițiile în care resursele din afară sunt din ce în ce mai puține. Printre invitați vor fi membri importanți ai Bancii Nationale, analiști economici sau oameni de conducere din cele mai mari instituții bancare din România.

 

La conferința organizată de către Ziarul Financiar la hotelul Marriott se vor dezbate teme fierbinți din domeniul bancar. Astfel, se vor aduce în discuție soluțiile pentru reducerea creditelor neperformante, ideile pentru limitarea instituțiilor care cer insolvența, modalitățile prin care băncile din România pot obține finanțare de la corporațiile din străinătate sau posibilitățile actuale ale sistemului bancar de la noi de a-și consolida autonomia.

 

Printre invitații de la evenimentul Bankers Summit’13 se numără Steven van Groningen, președinte și CEO Raiffeisen Bank România, Mihai Tănăsescu, vicepreședinte Banca Europeană de Investiții, Anthony Hassiotis, președinte executive Bancpost sau Henk Paardekooper, președinte RBS România.

 

Conferința se va desfășura pe 12 și 13 iunie. Aceasta va începe de la orele 9:30, în fiecare dintre cele două zile.

 

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI