TIOR

Vrei sa-ti faci un credit? Vezi ce comisioane de analiza au bancile

Vrei sa-ti faci un credit? Vezi ce comisioane de analiza au bancileDacă ești interesat de un credit imobiliar în lei trebuie să știi care sunt comisioanele pe care le cer băncile din România. Află mai multe despre acest subiect în continuarea articolului nostru.

 

Care sunt băncile care nu solicită comision pentru analiza creditelor imobiliare în lei?

 

OTP Bank, Banca Carpatica și Piraeus Bank sunt cele trei instituții bancare de la noi care nu cer comision pentru analiza creditelor imobiliare în lei. Conform Ziarului Financiar, celelalte banci au taxe cuprinse între 250 si 2.200 de lei pentru analiza dosarelor de credit.

 

Comisioanele mari de analiză pentru creditele imobiliare în lei reprezintă o problemă pentru clienții care doresc împrumuturi standard în moneda națională. Totuși, în unele cazuri, oamenii preferă să plătească mai mult pentru acest comision, special ca să beneficieze de o dobândă mai mică. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, dobânzile pentru creditele în lei sunt foarte apropiate, astfel încât clienții aleg ofertele bancare cu cele mai reduse comisioane de analiză.

 

Sursa foto: evz.ro

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI