Vrei credit imobiliar sau ipotecar? BCR iti ofera cinci sfaturi utile

14-08-2013 / Blog credite imobiliare

Vrei credit imobiliar sau ipotecar? BCR iti ofera cinci sfaturi utileSpecialiștii de la BCR îți oferă cinci sfaturi utile dacă ești interesat de un credit imobiliar sau ipotecar. Află care sunt ofertele celei mai mari bănci din România și de ce trebuie să te interesezi când ești pregătit să iei un credit din articolul nostru.

 

Experții BCR te sfătuiesc să începi negocierile cu vânzătorii prețul locuinței dorite în lei. În cazul în care ai un dosar pentru un credit Prima Casă în euro, BCR îți dă șansa să treci la programul în moneda națională. De asemenea, poți opta și pentru contractarea unui credit ipotecar standard, bineînțeles în lei.

 

Aprobarea financiară a creditului tau este un alt pas obligatoriu pe care trebuie să-l faci. Spre exemplu, BCR aprobă creditele Prima Casă înainte să-ți fi găsit casa sau apartamentul dorit. Pentru asta, ai patru luni în care îți poți căuta locuința visată.

 

Tot pentru un credit Prima Casă la BCR poți beneficia de până la trei coplătitori. Există totuși o condiție: până la finalizarea creditului, solicitantul și cei trei coplătitori nu trebuie să aibă mai mult de 75 de ani.

 

Dacă alegi să-ți virezi salariul la BCR vei avea o dobândă de 6,82% pe an, formată din dobânda ROBOR la trei luni, la care se adaugă o marjă de doar 2,3% pe an. Pentru clienții care nu primesc salariul în cont BCR, marja dobânzii este de 2,5%.

 

 Despre creditele în lei

 

Analiștii BCR estimează o ieftinire a dobânzilor la creditele în lei cu risc scăzut, care vor putea ajunge și sub 6%. De asemenea, aceștia sunt de părere că, în următorii doi ani, ponderea creditelor în lei va fi mai mare de 50% din totalul creditului neguvernamental.

 

Andrew Gerber, Director de Management al  Produselor Retail în cadrul BCR, a declarat, într-un comunicat de presă: “Decizia de a credita numai în LEI s-a dovedit a fi una vizionară și benefică, pe termen lung, pentru clienți. Numărul solicitărilor de credite pentru investiții imobiliare în lei este în creștere pentru că tot mai mulți clienți optează pentru protecție maximă împotriva fluctuațiilor cursului de schimb”.

 

Sursa foto: zf.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.