TIOR

Volksbank Romania, plina de optimism

Volksbank Romania, plina de optimism“După ce vom vinde portofoliul de credite neperformante vom rămâne cu o rată a acestor credite de doar circa 8%. Ne dorim să lăsăm un model sustenabil de business celor care ne vor cumpără”, a declarat Benoi Catel, CEO Volksbank România, cu ocaza evenimentului ZF Bankers Summit 2014.

 

Oficialul Volksbank România a spus că banca pe care o reprezintă va fi vândută de îndată ce va fi pregătită pe toate planurile şi va deveni un model sustenabil de creştere. O problemă cu care se confruntă multe bănci din România, rată de credite neperformante, va fi remediată de îndată ce instituţia va vinde portofoliul de neperformante. După această tranzacţie, Volksbank România va rămâne cu doar un portofoliu de credite neperformante de 8%.

 

Referitor la problema creditelor neperformante, şi preşedintele BCR, Tomas Spurny, a declarat: “Rezultatele curăţării sistemului bancar de credite neperformante se vor vedea în 2015-2016”, în timp ce Radu Gheţea, preşedinte CEC Bank şi ARB a recunoscut că bancherii au solicitat în mod expres curăţarea sistemului de credite neperformante.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI