TIOR

Volksbank ofera credite de peste 47 de milioane de lei IMM-urilor

Volksbank ofera credite de peste 47 de milioane de lei IMM-urilorLa programul de creditare pentru IMM-uri participa o nouă bancă: Volksbank. Instituţia va oferi credite de peste 47 de milioane de lei firmelor mici şi mijlocii din România.

 

Volksank va participa la programul de creditare pentru IMM-uri. Cu ajutorul acestuia, aproximativ 150 de companii mici şi mijlocii din ţară pot lua credite în lei, necesare pentru finanţarea capitalului de lucru. Avantajele programului, foarte asemănător cu Prima Casă, este garanţia foarte mică (redusă cu 50%) şi dobânda de sub 7% pe an. Volksbank poate oferi credite pentru IMM-uri în valoare de 47,3 milioane de lei. Fiecare companie poate contracata un împrumut de maximum 5 milioane de lei, pe o perioadă de 36 de luni, cu posibilitate de prelungire pentru încă 12 luni. De îndată ce creditul este aprobat de banca se va aprobă şi garanţia de stat.

 

”Una din principalele probleme întâmpinate de IMM-uri în obţinerea finanţării este legată de garanţii. Sectorul privat din România este încă unul tânăr şi nu a avut timp şi nici contextul favorabil, dacă ne gândim la ultimii ani de criză, pentru a acumula capital. Garanţia oferită prin FNGCIMM, de până la 50% din valoarea creditului, rezolva această problema pentru mare parte din antreprenori. Dacă ne uităm la rolul pe care-l joacă pe piaţă muncii, la rolul lor în inovaţie, IMM-urile sunt motorul economiei. Trebuie să le sprijinim ca să se poată dezvolta”, au fost cuvintele doamnei Anca Bălașu, şef departament dezvoltare produse persoane juridice în cadrul Volksbank România.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI