TIOR

Volksbank incepe conversia creditelor in franci elvetieni

Volksbank incepe conversia creditelor in franci elvetieniVolksbank începe procesul de conversie pentru peste 80% din clienţii săi cu credite în franci elveţieni. Multe dintre cele 18.300 de contracte de credit în franci elveţieni vor fi transformate în lei sau euro, după acceptul datornicilor.

 

În perioada 4 mai – 31 iulie, Banca Transilvania, proprietara Volksbank, derulează campanie de conversie a creditelor Volksbank în franci elveţieni. Pe lângă returnarea comisioanelor de administrare şi de risc, banca oferă o reducere de până la 22,5%.

 

Procesul de conversie se poate face la oricare din cele peste 100 de sucursale Volksbank, lunea, miercurea şi vinerea în intervalul 9-17, iar marţi şi joi de la 9 la 19,: "Am început să semnăm contractele de conversie de câteva zile, pentru că abia au trecut 15 zile de la primele prezentări de ofertă. Cred că vârful de semnare va fi atins în iunie. Oferta băncii este standard, dar se poate aplică diferenţiat în funcţie de situaţiile întâlnite", a declarat directorul general Volksbank.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI