TIOR

Volksbank: Anul viitor creditarea va fi excelenta

http://www.dezvoltatorimobiliar.ro/blog/credite-imobiliareAnul viitor creditarea va fi excelentă, pentru că băncile îşi vor reconstrui portofoliile de credite şi vor da drumul la bani pe piaţă, sunt de părere oficialii de la Volskbank România.

 

“În 2015 vom fi martorii unei dinamizări a pieţei creditelor, deoarece băncile îşi regandesc deja strategiile şi politicile de risc. În primii 2 ani de criză apetitul de risc era relativ mare, însă acum băncile sunt mai precaute”, au declarat reprezentanţii Volksbank România. Ultimii 5 ani au fost mai problematici, aşa că este normal că instituţiile de creditare să fie mai reticenţe în a acordă credite, a completat acesta.

 

Ritmul constant de creştere este principala problema pentru creditarea din România şi în special pe segmentul companiilor. La ora actuală, rata de succes a propunerilor de credite pentru IMM-uri este de maximum 50%. Încrederea şi trecutul firmelor contează foarte mult pentru că instituţiile de creditare să ofere împrumuturi companiilor, la fel că şi domeniul de activitate al acestora. De asemenea, planul de business şi managementul deciziilor sunt foarte importante.

 

Pe viitor, poate chiar începând cu acest an, ne-am putea aştepta la o uşoară îmbunătăţire a situaţiei creditării pe segmentul IMM-urilor, datorită încercărilor Statului de a oferi soluţii viabile pentru acestea.

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI