TIOR

Volksbank a primit o injectie de capital de 120 de milioane de euro

Volksbank a primit o injectie de capital de 120 de milioane de euroSubsidiara din România a băncii austriece Volksbank a primit o majorare de capital de 120 de milioane de euro. Motivul? Compensarea costurilor legate de reevaluarea garanţiilor imobiliare şi de litigiile cu clienţii.

 

Volksbank Austria a contribuit cu 61 de milioane de euro la majorarea de capital a subsidiarei din România. În prezent, banca-mamă este deţinută în proporţie de peste 43% de către statul austriac.

 

Volksbank România mai are că acţionari banca franceză Banque Populaire Caisse d'Epargne şi pe germanii de la DZ Bank şi WGZ Bank.

 

Recent, Volksbank România a anunţat că vrea să-şi extindă portofoliul de clienţi IMM-uri. În acest scop, această a refăcut oferta de conturi curente. Instituţia nu percepe comision de administrare sau de deschidere a acestor conturi. Totuşi, clienţii vor trebui să plătească un comision lunar, de minimum 35 de lei şi maximum 115 lei.

 

Despre Volksbank România

 

Volksbank România este prezentă pe piaţa de la noi de 13 ani. În total, sunt deschise 131 de sucursale, care deservesc 150.000 de clienţi. Creditele băncii sunt în valoare de 4,4 miliarde de euro.

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI