TIOR

Vezi de ce tipuri de credite se feresc romanii

Vezi de ce tipuri de credite se feresc romaniiCreditele în România se vând ca pâinea caldă, însă există totuşi o categorie de împrumuturi care nu ne este pe plac. Află care sunt tipurile de credite de care se feresc românii.

 

Creditele de valori mai mari de 20.000 lei sunt cel mai puţin căutate în România. Băncile din ţară noastră au cerut aproximativ 79.800 de rapoarte pentru aflarea de informaţii despre potenţialii clienţi doritori de împrumuturi mai ridicate de această sumă, în luna august 2015. Numărul clienţilor este cu 3.000 mai mic faţă de august 2014.

 

Centrală Riscului de Credit, o instituţie BNR, este cea către care băncile trimit rapoarte pentru a strânge date referitoare la clienţi. Faţă de volumul de interogări din iunie 2015, numărul a scăzut cu aproximativ 11.000 rapoarte, ceea ce dovedeşte apetitul mic al românilor pentru creditele mari.

 

De-a lungul anului 2014, cererea pentru credite de peste 20.000 lei a depăşit un milion de rapoarte, cel mai redus nivel din ultimii 10 ani. Totuşi, asta nu înseamnă că românii evită să ia credite, ci doar că ei aleg o categorie de împrumuturi de valori mai mici, în special creditele de nevoi personale. De asemenea, creditarea în lei este în ascensiune, chiar şi pe segmentul imobiliar.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI