TIOR

Vezi cea mai noua banca ce a crescut avansul la credite!

Vezi cea mai noua banca ce a crescut avansul la credite!

Banca Transilvania este cea mai nouă instituţie care creşte avansul la creditele de locuinţe. Află cât trebuie să plăteşti pentru un credit imobiliar la Banca Transilvania, în funcţie de moneda împrumutului şi de alte condiţii!

Banca Transilvania urmează acelaşi drum pe care multe dintre băncile din ţară l-au ales şi creşte avansul la creditele imobiliare. Astfel, instituţia solicită un avans începând cu 20% la creditele în lei, achiziţionate de către persoanele care-şi cumpără prima lor locuinţă. Acest avans se aplică împrumuturilor de până la 125.000 euro (echivalentul în RON).

Pentru creditele în lei, acordate persoanelor care nu se încadrează în condiţiile de mai sus, avansul standard pe care îl percepe Banca Transilvania este de 25%. Avansul standard la creditele imobiliare în euro începe de la 30%.

Noua politică a Băncii Transilvania a intrat în vigoare din datde 16 mai 2016.

“Pe fondul creşterii riscurilor activităţii bancare, generate de Legea Dării în Plată, Banca Transilvania creşte avansul la creditele cu garanţie imobiliară. În acelaşi timp, BT a decis să îi susţină, în continuare, pe cei care doresc să achiziţioneze prima locuinţa prin stabilirea unor condiţii de avans mai relaxate. Astfel, în cazul achiziţiei de locuinţe, noile intervale de avans pentru credite imobiliare, încep de la 20% în cazul persoanelor care achiziţionează prima locuinţă şi ajung până la 35%, în funcţie de moneda şi tipul garanţiei”, este menţiunea dintr-un comunicat emis de Banca Transilvania.

Citește și despre celelalte bănci care au urcat avansurile la creditele de locuințe, ca urmare a legii dării în plată.

Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI