TIOR

Vezi ce se intampla cu creditele de locuinte in lei

Vezi ce se intampla cu creditele de locuinte in leiCreditele de locuinţe în lei începuseră prima parte din anul 2015 cu ieftiniri succesive, însă luna iunie aduce uşoare modificări. Indicatorul Robor la 3 luni a urcat până la 1,3%.

 

Creditele de locuinţe în lei şi-au oprit ieftinirea continuă de la începutul anului 2015. Deoarece dobânda Robor la 3 luni a ajuns la 1,3%, un maxim al ultimei luni, creditele de locuinţe ar putea să se scumpească uşor, însă totuşi nesemnificativ pentru debitori față de începutul anului.

 

Băncile din România vor actualiza ratele dobânzilor pentru creditele în lei la sfârşitul lunii iunie. Ceea ce este sigur este cam spre deosebire de actualizarea din martie, când Robor-ul la 3 luni depăşea pragul de 1,5% pe an, acum acesta va fi cu mult mai mic şi deci ratele se vor ieftini oricum.

 

Cea mai mică valoare a dobânzii Robor la 3 luni din anul 2015 a fost de 1,22%, înregistrată la începutul lunii iunie. Dacă indicatorul creşte sau scade, acest lucru se va reflectă la ratele românilor cu credite de locuinţe în lei. Cu alte cuvinte, un procent de 0,2% este echivalent cu câţiva zeci de lei în plus sau în minus la valoarea ratelor.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI