TIOR

Vezi ce banca are promotie la credite de consum!

Vezi ce banca are promotie la credite de consum!Dobânda de 6,5% + Robor la 3 luni este oferta Piraeus Bank la credite de nevoi personale pentru clienţii care-şi primesc veniturile în conturile instituţiei. Astfel, Piraeus Bank are una dintre cele mai atractive oferte de credite de nevoi personale din sistemul bancar românesc. De menţionat că pentru persoanele care-şi primesc veniturile în afara contului băncii dobânda este de 7,5% + Robor-ul la 3 luni.

Între 25 şi 14 iunie 2016, Piraeus Bank are în oferta credite de nevoi personale cu dobânzi foarte bune pentru clienţi: doar 6,5% + Robor la 3 luni, pentru clienţii care-şi primesc veniturile în conturile băncii, respectiv 7,5% + Robor la 3 luni, pentru clienţii care-şi primesc veniturile în afara conturilor băncii. De asemenea, Piraeus Bank a renunțat la comisioane, iar persoanele cu veniturile înregistrate în baza de date a ANAF au posibilitatea să primească un credit doar cu buletinul, într-un timp foarte scurt! 20.000 euro este suma maximă care poate fi accesată pentru un credit de nevoi personale la Piraeus Bank.

"Piraeus Bank România vizează pentru anul 2016 integrarea de noi concepte şi modele de business care să susţină activitatea de creditare. Având în vedere trend-ul ascendent al creditării manifestat în ultimii doi ani, dar şi aşteptările clienţilor noştri, oferta promoţională lansată reprezintă cel mai avantajos sprijin pentru transformarea planurilor lor în realitate", au spus oficialii Piraeus Bank referitor la oferta de credite de nevoi personale.

Veniturile acceptate pentru obţinerea de credite de nevoi personale la Piraeus Bank sunt următoarele: salarii (inclusiv bonusuri, comisioane, sporuri, diurne, ore suplimentare, normă de hrană sau bonuri de masă), pensii pentru limita de vârstă sau anticipată, venituri obţinute din activităţi independente autorizate legal, dividende, cedarea folosinţei bunurilor, contracte de cesiune a drepturilor de autor, contracte de management, administrare, mandat, venituri ale personalului navigant, precum şi venituri din rente viagere ale sportivilor.

Venitul minim individual este de 1.200 lei, iar cel cumulat este de 1.800 lei.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI