TIOR

Vestile bune curg neincetat – creditele in euro si in lei mai ieftine ca oricand

Vestile bune curg neincetat – creditele in euro si in lei mai ieftine ca oricandVeştile bune pentru români continuă să vină de la sistemul bancar – dobânzile Robor la 3 luni şi Euribor la 3 luni au atins noi minime istorice, de 1,11% pe an, respectiv de -0,8% pe an! Consecința: creditele devin mai ieftine ca oricând!

 

Indiferent de ce tip de credit te interesează sau în ce moneda este acesta, poţi să te împrumuţi fără nicio grijă: dobânzile nu au fost niciodată mai mici! Un exemplu: Robor-ul la 3 luni, indicatorul care dictează costurile creditelor de locuinţe în lei, a scăzut cu aproximativ 0,5% de la începutul anului 2015, aşa că acum ratele lunare sunt cu peste 50 lei mai mici (pentru un împrumut standard, de 250.000 lei, pe 30 de ani).

 

Şi Euriborul la 3 luni este la minimul istoric, de -0,8%, după un amplu proces de reducere al Băncii Centrale Europene. Astfel, sunt toate premisele că la sfârşitul anului costurile de creditare să scadă şi mai mult, atunci când băncile ajustează dobânzile împrumuturilor.

 

Deja vânzările pentru majoritatea tipurilor de credite sunt pe culmi înalte

 

Vânzările de credite, atât în lei, cât şi în euro, sunt deja pe cele mai înalte culmi din ultimii 6 ani. Creditele de consum în lei au ajuns la vânzări de 11 miliarde RON la sfârşitul primelor 3 trimestre ale anului 2015 (cu 3 miliarde RON peste nivelul din perioada similară din 2014), creditele de retail în euro au ajuns la vânzări de 650 milioane lei doar în luna septembrie (de 11 ori mai numeroase faţă de august), iar creditele de locuinţe în lei au depăşit bariera de 7 miliarde RON între ianuarie şi septembrie 2015 (cu 3 miliarde RON peste nivelul din 2014).

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI