TIOR

Veneto Banca Bucuresti, cu ambitii mari

Veneto Banca Bucuresti, cu ambitii mariBanca Italo Romena şi Veneto Bank au fuzionat, noua instituţie purtând denumirea de Veneto Banca. La scurt timp de la acest eveniment, banca îşi propune o creştere importantă a creditelor şi depozitelor, cu câte 70 de milioane de euro fiecare!

 

Chiar dacă volumul creditelor acordate către clienţi a scăzut anul trecut cu aproape 7% (până la 882 milioane de euro), Veneto Banca Bucureşti are ambiţii mari pentru 2014. Instituţia doreşte o creştere de 70 de milioane de euro pentru credite şi cu aceeaşi suma şi pentru depozite (care se apreciaseră cu 6,3% în 2013, până la 660 de milioane de euro). Dacă aşteptările Veneto Banca Bucureşti se vor concretiza, atunci instituţia va marca o creştere de 10,6% a creditelor şi una de 7,9% a depozitelor, numere importante având în vedere dimensiunea redusă a băncii.

 

Veneto Banca Bucureşti se va concentra pe segmenul de IMM-uri, adică ep companiile româneşti şi italiene din diverse domenii de activitate. Banca Veneto are deschise în România 22 de agenţii, 5 dintre acestea în Bucureşti. Oficialii băncii au declarat că vor deschide noi sedii în ţară noastră doar dacă cele actuale îşi vor justifica prezenţa, prin productivitate.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI