Vanzarile de credite de consum cresc incet si sigur

31-10-2014 / Blog credite imobiliare

Vanzarile de credite de consum cresc incet si sigurVânzările de credite de consum cresc încet şi sigur. În condiţiile reducerilor dobânzilor, românii sunt mult mai încrezători în bănci şi îşi asumă mai multe riscuri.

 

Creditele de consum în lei ajunseseră la 23,6 miliarde de RON după primele 9 luni ale anului 2014, după o creştere de 2% (300 de milioane de lei) faţă de perioada similară de anul trecut. Şi faţă de luna august de anul acesta creşterea a fost consistentă, de 20 de milioane de lei.

 

Cum ne apropiem de sărbătorile de iarnă, este de aşteptat că vânzările de credite de consum să mai crească.

 

Şi pe segmentul creditelor în lei situaţia este îmbucurătoare. Practic, vânzările de ipotecare în moneda naţională şi-au luat un avant serios, în condiţiile în care la finalul lunii septembrie ajunseseră la 7,6 miliarde, cu mai bine de jumătate de milion mai mult decât în luna anterioară.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.