Vanzari bune de credite pentru Raiffeisen in 2014

11-04-2015 / Blog credite imobiliare

Vanzari bune de credite pentru Raiffeisen in 2014Raiffeisen Bank a vândut credite în 2014 în valoare de 6 miliarde lei, cu 13% mai multe faţă de anul 2013. Atât populaţia, cât şi corporaţiile au cumpărat împrumuturi mai numeroase decât cu un an în urmă.

 

„Creşterea volumului de credite vândute în 2014 a fost posibilă datorită ambelor segmente de clienţi: retail şi corporaţii. Creditarea a fost concentrată pe relaţia cu clienţii de casă“, au spus reprezentanţii Raiffeisen Bank România.

 

Totuşi, dacă pe segmentul de retail vânzările au fost foarte bune, pe segmentul companiilor doar firmele mici au accesat credite pentru investiţii, cele mai mari preferând în mare parte creditele pentru capital de lucru.

 

Per ansamblu, băncile din România au reuşit să vândă în anul 2014 credite noi de 50 miliarde de lei, semnificativ mai multe faţă de anul 2013. În aceste condiţii, Raiffeisen Bank a acordat 2% din totalul împrumuturilor.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.