TIOR

Va avea Romania o sucursala a celei mai mari banci din lume?

Va avea Romania o sucursala a celei mai mari banci din lume?Chinezii au mână liberă să deschidă o sucursală a celei mai mari bănci din lume chiar în România. Banca Comercială şi Industrială a Chinei se poate extinde şi în ţara noastră, într-un viitor foarte apropiat.

 

Vicepremierul României a declarat, cu ocazia unei vizite oficiale în China, că a propus reprezentanţilor celei mai mari bănci din lume, Banca Comercială şi Industrială a Chinei, să deschidă o sucursala în ţara noastră. Răspunsul acestora a fost unul pozitiv, aşa că este posibil că în România să avem o instituţie financiară foarte puternică, în viitorul apropiat. Mai mult decât atât, dacă negocierea va avea succes, în ţara noastra am putea avea prima banca cu capital asiatic.

 

Iată ce a declarat Liviu Dragnea, vicepremierul României, despre propunerea făcută celei mai mari bănci din lume: “ Am discutat cu Banca Comercială şi Industrială a Chinei, cea mai mare bancă din lume, care are un capital de 3 trilioane de dolari. Aceasta mi-au transmis că au avut o discuţie cu vicepremierul Chinei şi că este interesată şi hotărâtă să finanţeze mai multe investiţii în România, inclusiv deschiderea unei sucursale la noi”.

Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI