TIOR

UniCredit Tiriac Bank isi propune sa-si creasca nivelul creditarii

UniCredit Tiriac Bank isi propune sa-si creasca nivelul creditariiUniCredit Ţiriac Bank îşi propune pentru anul 2014 să-şi crească nivelul creditelor acordate clienţilor cu 3%. Banca este cea de-a patra instituţie de creditare din România, după numărul de active deţinute.

 

Pentru anul 2014, UniCredit Ţiriac Bank şi-a stabilit ca obiectiv să-şi crească volumul de credite acordate clienţilor, cu până la 3%. În 2013, instituţia de creditare îşi mărise finanţările cu aproape 2% comparativ cu 2012, ajungând la 17,6 miliarde de lei, echivalentul a 3,9 miliarde de euro. Grupul UniCredit cuprinde şi compania de credite de retail UniCredit Consumer Financing.

 

Cu cât au crescut finanţările creditelor de retail şi creditelor pentru IMM-uri

 

Anul trecut, UniCredit Ţiriac Bank a raportat o creştere de 18% a creditelor cu ipotecă pentru persoanele fizice. În mare parte, acest lucru se datorează preluării portofoliului de credite de la banca RBS.

 

Creditele pentru IMM-uri au avansat cu 11%, semn că perspectivele pentru perioada următoare sunt dintre cele mai bune.

 

UniCredit Ţiriac Bank este una dintre cele mai importante grupuri bancare din România. Aceasta ocupa, la sfârşitul anului 2013, locul al patrulea într-un clasament al instituţiilor de creditare cu cele mai multe active, după BCR, BRD şi Banca Transilvania.

 

Vezi oferte de apartamente noi din Titan, apartamente noi din Drumul Taberei, apartamente noi din Militari si din alte cartiere ale Bucurestiului de pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI