Un nou record a fost doborat de Robor

27-01-2016 / Blog credite imobiliare

Un nou record a fost doborat de RoborDobânda Robor la 3 luni a scăzut la 26 ianuarie 2016 până la 0,88% pe an, noul minim istoric. De la începutul anului curent, Robor-ul la 3 luni a coborât sub pragul de 1% pe an.

Continuă veştile bune pentru românii cu credite în lei. Dobânda Robor la 3 luni îşi continuă scăderea din ultimele luni şi a ajuns la noul minim istoric, de 0,88% pe an. Cum multe dintre dobânzile creditelor în lei ale populaţiei se calculează în funcţie de cotaţia Robor-ului la 3 luni, asta înseamnă că şi ratele vor fi mai mici, la următoarea actualizare a băncilor, din luna martie. În decembrie 2015, când băncile actualizaseră ultima oară ratele dobânzilor, Robor-ul la 3 luni era la nivelul de 1,05% pe an.

Bancherii cred că dobânda Robor la 3 luni va ajunge la 0,5%!

În prima jumătate din acest an, dobânda Robor la 3 luni ar putea ajunge la minimul de 0,5% pe an, conform opiniei bancherilor. Totuşi, până la finalul lui 2016, dobânda ar putea urca din nou, până la un maxim de 1,2% pe an.

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.