TIOR

Un nou program de creditare pentru IMM-uri

Un nou program de creditare pentru IMM-uriÎntreprinderile Mici şi Mijlocii din România vor beneficia de 20 de milioane de franci elveţieni pentru creditare, de pe urma unui acord dintre guvernele României şi Elveţiei.

 

Conform ministrului IMM-urilor şi Turismului, doamna Maria Grapini, Guvernele României şi Elveţiei au încheiat un acord prin care vor fi alocaţi 20 de milioane de franci din partea Executivului din Ţara Cantoanelor pentru creditarea întreprinderilor mici şi mijlocii din ţara noastră.

 

Maria Grapini a mai declarat că şi Guvernul României va participa la programul de creditare, cu suma echivalentă în lei a celor 20 de milioane de franci elveţieni. Astfel, fiecare IMM va putea contracta împrumuturi de maximum 100.000 de franci elveţieni, la o dobânda foarte mică, banii urmând să fie donaţi statului român, că urmare a acordului parafat cu Executivul din Ţară Cantoanelor.

 

De asemenea, Ministrul IMM-urilor şi Turismului a mai precizat că, începând cu 15 ianuare, firmele din România vor avea alocată suma de 100.000 de euro pe fiecare proiect de investiţii. O zecime din această sumă este reprezentată de finanţarea din partea firmei.

 

Sursa foto: realitatea.net

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI