Topul bancilor romanesti cu cele mai bune vanzari de credite in 2014

08-12-2014 / Blog credite imobiliare

Topul bancilor romanesti cu cele mai bune vanzari de credite in 20144 bănci româneşti au raportat creşteri ale vânzărilor de credite în anul 2014, scrie zf.ro. Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, UniCredit Ţiriac Bank şi Alpha Bank şi-au îmbunătăţit activitatea de creditare după primele 9 luni ale anului.

 

Banca Transilvania a avut cel mai bun an din sistemul bancar românesc, pe partea de creditare. Stocul de împrumuturi al ocupantei locului al treilea în clasamentul instituţiilor de creditare din România a crescut cu 9%, până la un portofoliu de 20 de miliarde de lei.

 

Pe locul al doilea este Raiffeisen Bank, care după 9 luni a raportat o creştere de 3% a stocului de credite acordate. UniCredit şi Alpha Bank au acordat şi ele mai multe credite în 2014, cu câte 1% fiecare.

 

BCR, BRD şi Bancpost şi-au publicat de asemenea, rezultatele creditării din perioada ianuarie-septembrie 2014. CEC Bank, ING Bank şi Volksbank sunt printre instituţiile bancare de top care încă mai trebuie să-şi anunţe bilanţurile anuale.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.