TIOR

Sub 10% pe an, cele mai ieftine dobanzi la creditele de consum

Sub 10% pe an, cele mai ieftine dobanzi la creditele de consumCreditele de consum s-au ieftinit cu mult de-a lungul anului 2014, astfel încât cele mai mici dobânzi pentru creditele de consum sunt sub pragul de 10%, însă doar pentru clienţii care au conturi deschise la bănci.

 

Banca Românească, Garanti şi Milennium Bank sunt instituţiile de creditare care oferă clienţilor cele mai atractive dobânzi la împrumuturile de consum. Atenţie însă, dobânzile de mai jos sunt valabile doar pentru cei care au conturi deschise la aceste bănci.

 

Banca Românească – dobândă anuală efectivă de 9,59% pe an

 

Banca Românească vinde cele mai ieftine credite de consum, la o dobândă anuală efectivă de 9,59%. 540 de lei pe lună are de plătit un client care-şi ia un credit de 25.000 de lei, pe 5 ani.

 

Garanti Bank – 9,74% dobândă anuală efectivă

 

Oferind o dobânda anuală efectivă de 9,74%, Garanti Bank se plasează printre cele mai atractive instituţii care acordă credite de consum. Rata lunară pentru un credit de 25.000 de lei, pe 5 ani, este de 520 de lei pe lună.

 

Milennium Bank – 9,82% DAE

 

Şi Milennium Bank solicită o dobândă anuală efectivă de sub 10% pe an la creditele de consum, mai precis de 9,82%. Rata lunară este sub 550 de lei pe lună.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI