TIOR

Studiu BCR: care sunt romanii care economisesc cel mai mult

Studiu BCR: care sunt romanii care economisesc cel mai multPersoanele cu vârste mai mici de 40 de ani încep să economisească din ce în ce mai mult. Aceste categorii de clienţi au cel puţin un depozit deschis şi reprezintă 20% din totalul clienţilor persoane fizice al sucursalelor BCR din România.

 

Tinerii cu vârste mai mici de 40 de ani sunt tot mai interesaţi să economisească bani în depozite, conform unui studiu al BCR. De asemenea, şi perioada medie de economisire a crescut, de la o lună la 3 luni.

 

Cele mai multe persoane care au cel puţin un depozit deschis la bancă sunt din provincie (din judeţe din Moldova, ca Bacău, Suceava sau Neamţ), cât şi din Prahova. Creşteri foarte mari ale numărului de persoane care economisesc la bancă au fost în judeţele Braşov, Argeş şi Alba.

 

La începutul anului 2014 s-a putut observa şi o egalizare a raportului dintre bărbaţi şi femei, din punct de vedere al economisirii în depozite bancare.

 

BCR, cea mai mare bancă din România după active, are o ofertă specială pentru depozite, valabilă până la sfârşitul lunii aprilie 2014. Dobânda fixă pentru depozitele la 3 luni este fixă şi ajunge la 3,75%.

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI