TIOR

Stocul de credite la Garanti Bank, in crestere cu 500 milioane de lei

Stocul de credite la Garanti Bank, in crestere cu 500 milioane de leiCreditarea din România merge din ce în ce mai bine. Altă bancă din ţara noastră a raportat un stoc de credite mai mare după cel de-al treilea trimestru al anului 2014: Garanti Bank.

 

Grupul turc Garanti şi-a mărit stocul de credite cu 500 de milioane de lei după primele 3 trimestre ale anului 2014, comparativ cu sfârşitul anului trecut. Garanti a ajuns astfel la un volum de credite de circa 5,6 miliarde de lei.

 

Activele grupului Garanti erau de 7,4 miliarde de lei, volum similar cu cel de la sfârşitul anului trecut, în principal datorită eliminării tranzacţiilor dintre instituţiile Garanti.

 

Turcii de la Garanti ocupau în urmă cu 2 luni locul al 12 în sistemul bancar din România, având o cotă de piaţă de 2,2%. În ţara noastră, operaţiunile bancare ale acestora reprezentau numai 2% din numărul operaţiunilor totale, nimic de mirare dacă ne gândim că în Turcia sunt concentrate 90% din operaţiunile grupului bancar şi că acesta mai este prezent şi în alte 21 de ţări.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI