TIOR

Si OTP Bank primeste finantare pentru a acorda credite IMM-urilor?

Si OTP Bank primeste finantare pentru a acorda credite IMM-urilor?OTP Bank, una dintre primele 20 de bănci din România, ar putea primi o finanţare de 50 de milioane de euro de la Banca Europeană pentru Investiţii. Banii ar urma să fie folosiţi pentru acordarea de credite către IMM-uri.

 

Focusul instituţiilor financiare din România se îndreaptă tot mai mult către segmentul IMM-urilor. OTP Bank a solicitat o linie de credite de 50 de milioane de euro de la Banca Europeană pentru Investiţii, deoarece doreşte să acorde credite IMM-uri din România. Banca se află în discuţii avansate cu BEI şi în cel mai scurt timp ar putea primi creditele.

 

În ultimele luni, instituţii precum Banca Europeană pentru Investiţii şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare s-au implicat foarte mult în procesul de creditare al băncilor din România, cu scopul de a ajuta instituţiile medii şi mijlocii cu fonduri.

 

Volksbank, Bank Leumi, Banca Italo-Romena sau CEC Bank sunt doar câteva dintre alte bănci din ţara noastră care participă la creditarea pentru IMM-uri, fie prin intermediul noului program derulat de către Stat, fie oferind diferite împrumuturi foarte favorabile pentru instituţiile medii şi mijlocii din România.

 

De asemenea, Garanti Bank a cerut o finanţare tot de 50 de milioane de euro de la Banca Europeană pentru Investiţii şi urmează să o primească până la sfârşitul lunii martie.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI