TIOR

Romanii iau cele mai multe credite pentru apartamente de 2 camere

Romanii iau cele mai multe credite pentru apartamente de 2 camereRomânii care iau credite imobiliare şi ipotecare preferă să folosească împrumuturile pentru achiziţionarea unor apartamente de 2 camere. 45% din creditele de locuinţe acordate de BCR în anul 2014 au fost pentru cumpărarea apartamentelor bicamerale, conform informaţiilor de la bancă.

 

La nivelul României, 45% dintre creditele acordate de BCR pentru achiziţionarea unei locuinţe au fost folosite pentru cumpărarea apartamentelor cu 2 camere, 27% pentru cele cu 3 camere iar 10% pentru garsoniere. Peste 13% din credite au fost folosite pentru achiziţionarea unei vile/case.

 

În Bucureşti, procentul celor care au ales apartamentele de 2 camere a fost şi mai mare: 47% dintre creditele acordate de BCR pentru achiziţionarea unei locuinţe au fost folosite pentru cumpărarea apartamentelor cu 2 camere, 27% pentru cele cu 3 camere iar 11% pentru garsoniere. Peste 10% din credite au fost folosite pentru achiziţionarea unei vile/case.

 

Valoarea medie a unui credit acordat de BCR pentru achiziţionarea unei locuinţe în 2014 a fost de aproximativ 163.000 lei, cu un plus pentru Bucureşti, unde suma s-a apropiat de 200.000 lei.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI