Robor-ul la 3 luni, la cea mai mica valoare din istorie

24-11-2014 / Blog credite imobiliare

Robor-ul la 3 luni, la cea mai mica valoare din istorieRobor-ul la 3 luni a coborît până la cea mai mică valoare din istorie, de aproximativ 1,8%. Cum actualizarea creditelor de retail în lei se va face luna viitoare, în decembrie, clienţii cu împrumuturi bancare vor plăti rate mai mici, cel puţin până la sfârşitul lunii februarie 2015.

 

Românii au motive de bucurie pe final de an. Robor-ul la 3 luni se află la minimul istoric şi sunt şanse foarte mari să rămână la o valoare foarte scăzută, aşa că românii ar putea să plătească de luna viitoare rate mai mici la creditele de retail în lei.

 

La ultima ajustare a dobânzilor pentru împrumuturile de retail în lei, din septembrie, Robor-ul la 3 luni era aproape de 3%, însă, datorită reducerii dobânzii de referinţă de către BNR, indicatorul Robor-ul a scăzut constant. În ultimele săptămâni, Robor-ul a rămas relativ stabil, în jurul pragului de 1,8%.

 

La începutul anului viitor, Consiliul de Administraţie al BNR se va reuni din nou, iar analiştii bancari se aşteaptă la o nouă reducere a dobânzii-cheie, până la 2,5%.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.