TIOR

Restantele la credite ale romanilor scad de la luna la luna

Restantele la credite ale romanilor scad de la luna la lunaRestanţele la credite ale românilor scad de la luna la lună. În octombrie, datoriile la creditele în lei s-au redus cu 3,7%, iar datoriile la creditele în valută s-au redus cu 1,9%. Comparaţia a fost făcută cu luna septembrie.

 

Restanţele românilor la creditele în lei totalizau 9,508 miliarde RON în octombrie 2015, iar restanţele la creditele în valută erau de 12,946 miliarde RON. Ambele categorii de restanțe au fost mai reduse cantitativ faţă de luna septembrie, cu 3,7%, respectiv 1,7%.

 

Din totalul creditelor în lei pe care le au locuitorii ţării, restante erau în octombrie doar 8,73% din împrumuturi, faţă de 9,16% în septembrie. De asemenea, şi procentul restanţelor creditelor în euro din totalul împrumuturilor în această valută a fost mai mic luna trecută (11,96%, faţă de 12,09% în septembrie).

 

Care este situaţia restanţierilor din Bucureşti?

 

Bucureştenii aveau datorii la creditele în lei în valoare de 2,282 miliarde lei, în scădere de la 2,435 miliarde lei. În termeni procentuali, reducerea este de 6,3%. Un regres mai mic l-au înregistrat creditele în valută, care au dat înapoi cu doar 1,58%, până la 5,559 miliarde lei.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI