Reduceri de 15% la conversia creditelor din valuta in lei

20-03-2015 / Blog credite imobiliare

Reduceri de 15% la conversia creditelor din valuta in leiRomânii care doresc conversia creditelor din valută în lei ar putea primi un ajutor din partea statului. Guvernul pregăteşte o lege care i-ar putea ajuta pe clienţii băncilor care au probleme să-şi plătească ratele.

 

Reducere de 15% pentru creditele convertite în lei din valută şi garantarea din partea statului a 50% din împrumuturi. Astfel sună un proiect de lege al Guvernului, menit să-i ajute pe românii cu credite în valută, aflaţi în incapacitate de a-şi mai plăti ratele.

 

Poţi beneficia de avantajele proiectului de lege?

 

Guvernul anunţă că doar persoanele care au venituri de maximum 3.000 de lei se pot bucura de avantajele proiectului de lege. În plus, creditele imobiliare şi ipotecare care pot fi luate în calcul trebuie să nu depăşească 300.000 de lei, în urma conversiei şi a reducerii de 15, iar românii care vor aplica pentru conversie trebuie să nu aibă rate restante sau, în cel mai rău caz, restanțe de cel mult 60 de zile la plata împrumuturilor. Limita plafonului în care se pot acorda garanţiile de către Stat este de un miliard de lei.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.