Rata mica de credite restante in lei pentru bucuresteni

03-09-2015 / Blog credite imobiliare

Rata mica de credite restante in lei pentru bucuresteniRata de credite restante în lei pentru bucureşteni este una dintre cele mai scăzute din ţară. Din totalul de 33,828 miliarde lei, cât însumau creditele în lei ale bucureştenilor, doar împrumuturile de 2,33 miliarde lei erau restante.

 

Bucureştenii sunt buni platnici, cel puţin când trebuie să-şi achite datoriile la bănci. Stocul de credite acordate locuitorilor capitalei erau de 33,828 miliarde lei, la sfârşitul lunii iulie din anul 2015, iar doar 2,33 miliarde lei era valoarea restanţelor. Creditele în valută ale bucureştenilor ajunseseră la 51,013 miliarde lei, adică aproape jumătate din totalul creditelor în valută la nivel naţional.

 

Diferenţa dintre totalul creditelor în lei şi al creditelor în valută se micşorează de la o lună la alta. Dacă până acum câţiva ani, peste două treimi din stocul de credite al românilor era în valută, acum doar puţin peste 50% din împrumuturi sunt în valută.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.