Raiffeisen vine cu o oferta pentru clientii cu credite in franci elvetieni

03-02-2017 / Blog credite imobiliare

Raiffeisen vine cu o oferta pentru clientii cu credite in franci elvetieniRaiffeisen Bank vine cu vești bune pentru cei care au credite în franci elvețieni! Banca propune o ofertă de conversie a creditelor cu discount pentru clienții care au dificultăţi la plata creditelor în CHF. Dacă gradul de îndatorare al familiei este mai mare de 60%, atunci banca oferă o reducere de 25% a datoriei. 

Va exista o reducere cu 25% a datoriei principale, o dobândă fixă în primii cinci ani, iar în restul perioadei dobânda va fi variabilă. De reținut, această ofertă este valabilă 3 luni.

Cei care vor să beneficieze de acest program trebuie să depună o cerere până pe 30 aprilie 2017 și să nu aibă întârzieri mai mari de 90 de zile de la data când este depusă cererea.

„Având în vedere clarificările legislative recente oferite de Curtea Constituțională cu privire la legea dării în plată, am reluat oferta de soluţii de conversie, într-o variantă îmbunătățită. Principiul nostru a rămas acelaşi: dorim să venim cu soluţii pentru clienţii care vor să ramburseze creditul, dar nu pot din motive obiective. De data aceasta oferta e valabilă o perioadă determinată şi oferim reducerea datoriei cu 25%, la data conversiei“, a spus Mihai Răuţă, director executiv, Retail Risc.

Raiffeisen Bank are un portofoliu de credite în franci elvețieni de aproximativ 210 milioane de euro, iar numărul creditelor este de aproape 5.600.

Vă reamintim, legea conversiei creditelor așteaptă o decizie din partea CCR. Aceasta a fost votată în luna octombrie cu unanimitate de plenul Camerei Deputaţilor. Legea a trecut de Parlament cu 248 de voturi pentru.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.