TIOR

Raiffeisen lanseaza contul de economii online si mobile

Raiffeisen lanseaza contul de economii online si mobileRaiffeisen Bank introduce în ofertă contul de economii online şi mobile, ce poate fi accesat prin serviciile Raiffeisen Online şi Raiffeisen Smart Mobile. Clienţii care îşi primesc veniturile în conturile deschise la bancă beneficiază de dobânzi mai bune, atât la lei, cât și la euro.

 

Raiffeisen Bank le oferă clienţilor săi posibilitatea de a depune sume de bani în conturi de economii şi prin serviciile de Internet Banking şi Mobile Banking. Dobânzile sunt mai ridicate pentru persoanele care îşi primesc veniturile în conturile băncii (cu 0,2% la lei şi cu 0,1% la euro).

 

Conform oficialilor Raiffeisen, dobânzile variază în funcţie de cât de mult se economiseşte. Dintr-un comunicat al băncii aflăm următoarele: “Pe lângă depozitele la termen cu dobânzi preferenţiale, clienţii Raiffeisen Bank au la dispoziţie şi o varianta de economisire ce le oferă acces oricând şi nelimitat la economiile lor. Noile conturi de economii pot fi deschise de clienţii băncii şi prin serviciile Raiffeisen Online (internet banking) şi Raiffeisen Smart Mobile (mobilebanking). Clienţii pot efectua depuneri şi retrageri oricând, fie numerar, fie prin transfer în contul lor curent sau pot alege să economisească regulat anumite sume din contul curent direct în cel de economii”.

 

În ultimul an, numărul de clienţii Raiffeisen Bank ce folosesc dispozitive mobile a crescut cu peste 100%, în timp ce numărul celor care folosesc Internet Banking a crescut cu 21%.

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI