TIOR

Raiffeisen Bank, profit de 81 de milioane de euro in primele 9 luni din 2013

Raiffeisen Bank, profit de 81 de milioane de euro in primele 9 luni din 2013Raiffeisen Bank Romania a avut un profit de 81 de milioane de euro în primele 9 luni din an, cu peste 11% mai mare decât cel raportat în aceeaşi perioadă din 2012.

 

Potrivit unui raport al băncii austriece Raiffeisen, motivul principal pentru creşterea profitului în acest an se datorează măririi veniturilor din comisioane bancare şi tranzacţionare. Astfel, încasările din comisioane s-au majorat cu 7,9%, ajungând la 118 milioane de euro, iar rezultatele din operaţiunile de tranzacţionare s-au majorat, până la 11 milioane de euro.

 

De asemenea, soldul creditelor şi al avansurilor către clienţi a urcat cu peste 4%, până la 4,39 miliarde de euro. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu depozitele atrase de la clienţi, care au crescut cu 8,7%, ajungând la 4,14 miliarde de euro.

 

Despre Raiffeisen Bank Romania

 

Raiffeisen Bank Internaţional are deschise 529 de sucursale în ţara noastră, în care lucrează 5.400 de angajaţi. Subsidiara din România deserveşte peste 2 milioane de clienţi.

 

Austriecii de la Raiffeisen Bank Internaţional sunt prezenţi în 16 ţări din Europa, având active totale de aproximativ 131 miliarde de euro.

 

Sursa foto: cotidianul.ro

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI