TIOR

Raiffeisen Bank – banca anului in Romania

Raiffeisen Bank – banca anului in RomaniaRevista britanică The Banker, editată de Financial Times, a acordat premiul “Banca anului” în România instituţiei Raiffeisen Bank. Premiul a fost înmânat în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în capitală Angliei, Londra.

 

Publicaţia The Banker a acordat grupului austriac Raiffeisen Bank mai multe premii, în cadrul ceremoniei din Londra, desfăşurată pe 28 noiembrie 2013. Astfel, Raiffeisen a primit distincţia pentru cea mai bună banca din Europa Centrală şi de Est, dar şi premiul “Banca anului”, pentru sucursalele locale din 5 ţări, printre care şi România.

 

De asemenea, Raiffeisen Bank Internaţional a primit pentru a treia oară în tot atâţia ani premiul pentru servicii, performanţă şi poziţionare strategică.

 

O altă publicaţie prestigioasă, Global Finance, a desemnat Raiffeisen Bank Internaţional, pentru a nouă oară, drept cea mai bună banca din Europa Centrală şi de Est.

 

Raiffeisen Bank România, profit susţinut în primele 9 luni din 2013

 

Raiffeisen Bank România se poate laudă cu un profit cu 11% mai mare în primele 9 luni din 2013, în comparaţie cu aceeaşi perioada din 2012. Veniturile din comisioanele bancare, soldul creditelor şi depozitele atrase de către clienţi au contribuit la rezultatele excelente ale băncii din România.

 

Sursa foto: finantistii.ro

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI