TIOR

Raiffeisen Bank are 50 milioane euro pentru creditarea companiilor

Raiffeisen Bank are 50 milioane euro pentru creditarea companiilorRaiffeisen Bank a primit 50 milioane euro pentru a credita companiilor. Banca participa la programul JEREMIE, pentru finanţarea întreprinderilor mici şi mijlocii, după ce a semnat un acord cu Fondul European de Investiţii.

 

Cea de-a patra bancă din România după numărul de active, Raiffeisen, va beneficia de un plafon de 50 milioane euro pentru finanţarea companiilor din ţară. Raiffeisen participa la programul JEREMIE, de creditare a IMM-urilor. Banca primise şi anul trecut fonduri în acest sens, în valoare de 40 milioane euro.

 

Cu ajutorul programului JEREMIE, băncile pot acorda companiilor credite pentru capitalul de lucru şi pentru investiţii. Dobânzile medii pentru aceste credite sunt, de obicei, între 8% şi 10% pe an, însă momentan Raiffeisen nu a publicat costurile sale.

 

Creditele pentru investiţii din cadrul programului JEREMIE se acordă pe maximum 10 ani, în timp ce creditele pentru capitalul de lucru au un termen de rambursare de cel mult 3 ani. Comisioanele pentru garanţiile creditelor sunt zero.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI