TIOR

Raiffeisen Bank a scazut dobanzile cu 3,25% la creditele in lei

Raiffeisen Bank a scazut dobanzile cu 3,25% la creditele in leiAustriecii de la Raiffeisen Bank au scăzut dobânzile la creditele în lei cu 3,25%. Creditele de nevoi personale în lei au ajuns acum să aibă dobânzi de numai 9,75% pe an.

 

Creditele de nevoi personale în lei au fost ieftinite foarte mult de Raiffeisen Bank. De la dobânzi de 13%, creditele au ajuns să beneficieze de dobânzi de doar 9,75% pe an!

 

Tonul ieftinirilor creditelor pe piaţă din România în acest început de an fusese dat de BCR, care a scăzut dobânzile pentru împrumuturile Prima Casă şi pentru creditele de consum în lei garantate cu ipotecă. Se pare că impulsul Băncii Naţională pentru creşterea creditării în lei (cu ultimele scăderi ale dobânzii de politică monetară) începe să aibă efect şi în piaţă.

 

„Credităm din ce în ce mai mult în moneda naţională, iar creditele pentru nevoi personale sunt 100% acordate în lei. Acum venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor cu o varianta avantajoasă de creditare în lei pe o perioada de cinci ani cu o dobânda de 9,75% pe an. În plus, pentru clienţii de casă oferim şansă de a câştigă premii atractive, prin tragere la sorţi, în fiecare zi până în 16 mai 2014”, a spus Vladimir Kalinov, vicepreşedinte pe retail Raiffeisen Bank.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI