TIOR

Raiffeisen Bank a modificat dobanzile la depozitele bancare

Raiffeisen Bank a modificat dobanzile la depozitele bancareRaiffeisen Bank a modificat în luna decembrie 2015 dobânzile la depozitele bancare în lei din România. Depozitele cu scadenţă la 3 luni au acum dobânzi de 0,85%, cele la 6 luni au dobânzi de 1,10%, iar cele la 12 luni au dobânzi de 1,3%.

 

Raiffeisen Bank a schimbat dobânzile la depozitele bancare în lei, pe toate palierele. Depozitele la 3 luni beneficiază în decembrie de dobânzi de 0,85%, cele mai mici pe care le oferă banca. Depozitele la 6 luni sunt ceva mai profitabile pentru români, cu dobânzi de 1,10%, mai reduse cu 0,2% faţă de cele cu scadenţă la un an.

 

Depozitele bancare la 18 şi 24 luni le aduc clienţilor dobânzi de 1,4% pe an, iar cele pe 3 ani le aduc românilor bonusuri de 1,6% pe an. În ceea ce priveşte depozitele bancare pe o lună, Raiffeisen le-a scos din oferta, pentru că intenţionează să încurajeze clienţii să economisească pe termen lung.

 

Raiffeisen Bank se află pe locul al patrulea în topul băncilor din România cu cele mai mari active, după BCR, BRD şi Banca Transilvania.

 

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI