TIOR

Raiffeisen Banca pentru Locuinte se lauda cu o crestere a contractelor semnate anul acesta

Raiffeisen Banca pentru Locuinte se lauda cu o crestere a contractelor semnate anul acestaRaiffeisen Banca pentru Locuințe se aşteaptă la o creştere substanţială, de circa 10%, a contractelor de economisire-creditare, pe anul 2013.

 

Dacă în anul 2012, aproximativ 46.000 de români au semnat un contract de economisire-creditare la Raiffeisen Banca pentru Locuinţe, în 2013 instituţia anticipează că numărul acestora va depăşi 50.000. Creşterea interesului pentru produsele băncii a fost vizibilă în ultimii ani. La sfârşitul lui 2012, numărul de contracte parafate se apropia de 180.000, cu circa 20% mai mare faţă de anul anterior.

 

Iată ce a declarat preşedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinţe, Aurelia Cionga: “Conform studiilor de piaţă, mulţi dintre clienţii băncilor sunt pregătiţi să aştepte până la 2 ani, poate chiar mai mult, înainte de a lua uncredit de investiţii imobiliare. Este o schimbare majoră faţă de ce se întâmplă în urmă cu câţiva ani, când cei mai mulţi clienţi voiau să ia un credit într-un timp mult mai scurt, de maximum 6 luni”.

 

Despre Raiffeisen Banca pentru Locuinţe

 

Raiffeisen Banca pentru Locuinţe este una dintre cele mai importante bănci specializate pe acordarea de credite în domeniul locativ. Această este deţinută, în proporţie aproape egală, de  Raiffeisen Bank România, Raiffeisen Bausparkasse Austria şi  Bausparkasse Schwäbisch Hall.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI