TIOR

Raiffeisen Banca pentru Locuinte ieftineste dobanzile la creditele in lei

Raiffeisen Banca pentru Locuinte ieftineste dobanzile la creditele in leiRaiffeisen Banca pentru Locuinţe a ieftinit cu 1% dobânzile la creditele ipotecare în lei. Dobânzile fixe în primii 5 ani pentru creditele ipotecare în lei încep de la 4,5% pe an şi ajung la 5,75% pe an, depinzând de valoarea avansului plătit de către clienţi.

 

Creditele ipotecare în lei în sistemul economisire-creditare de la Raiffeisen Banca pentru Locuinţe au fost ieftinite cu 1%. În funcţie de avansul pe care un client îl achita (între 0% şi 40%), dobânzile fixe pentru primii 5 ani se încadrează între 4,5% pe an şi 5,75% pe an. După expirarea celor 5 ani, dobânda rămâne la pragul de 4,5%.

 

Între lunile aprilie şi septembrie din anul 2015, Raiffeisen Banca pentru Locuinţe renunţă la comisionul de analiză a dosarelor de credit. Doar clienţii care cumpără un credit anticipat sau intermediat cu ipotecă vor beneficia de promoţie.

 

Ce presupune achiziţa unui credit în sistemul de economisire-creditare?

 

În sistemul de economisire-creditare, clienţii trebuie să economisească pe o perioada cuprinsă între 3 şi 5 ani (în care beneficiază de o prima de la stat, de 25% din suma economisită annual, dar în limita a 250 euro), după care vor putea începe procesul de creditare.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI