TIOR

Raiffeisen Banca pentru Locuinte a scazut din nou dobanzile la credite

Raiffeisen Banca pentru Locuinte a scazut din nou dobanzile la crediteRaiffeisen Banca pentru Locuinţe a scăzut din nou creditele pentru case şi apartamente. Dobânzile fixe pentru împrumuturi de la această instituţie încep de la 4,5%.

 

Cele mai accesibile credite oferite de Raiffeisen Banca pentru Locuinţe beneficiază de dobânzi mai bune, ce pornesc de la 4,5% în sus. Aceste împrumuturi se acordă doar în cadrul contractului de economisire-creditare. Pentru a putea accesa un astfel de credit, clienţii trebuie mai întâi să economisească la bancă pentru cel puţin 5 ani.

 

În cazul în care clienţii doresc să obţină un împrumut pe loc, Raiffeisen Banca pentru Locuinţe pune la dispoziţie şi credite anticipate. Pentru acestea, dobânda se încadrează între 5,5% şi 6,9% (dacă se garantează cu un imobil) şi variază în funcție de valoarea avansului.

 

Pentru creditele fără niciun fel de garanţie, ratele dobânzilor încep de la 7,5% şi ajung până la 10,5%. După trecerea a 5 ani, creditele anticipate sunt înlocuite cu creditele locative, ce beneficiază de o dobânda mai redusă.

 

În anul 2013, volumul de credite acordate de Raiffeisen Banca pentru Locuinţe a fost cu circa 44% mai mare faţă de anul 2012.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI