Raiffeisen a renuntat la depozitele bancare pe 3 luni

02-05-2016 / Blog credite imobiliare

Raiffeisen a renuntat la depozitele bancare pe 3 luniRaiffeisen Bank a renunţat la depozitele bancare pe 3 luni, fie ele în lei sau în alte monezi. Astfel, acum banca oferă clienţilor săi posibilităţi de economisire în depozite bancare pe 6 luni, un an, 18 luni, 24 luni şi 3 ani.

La aproximativ 15 luni de la scoaterea din ofertă a depozitelor bancare pe o lună, a venit rândul depozitelor pe 3 luni să dispară de la Raiffeisen Bank. În acest moment, banca austriacă mai oferă clienţilor săi depozite bancare pe o perioadă de minimum 6 luni şi maximum 3 ani.

De ce a decis Raiffeisen eliminare depozitelor la 3 luni? Răspunsul este simplu: banca are în plan încurajarea economisirii pe termen lung.

Dobânzi mai mici la depozite bancare

În afara scoaterii depozitelor pe 3 luni din ofertă, Raiffeisen Bank a redus dobânzile la depozitele pe 6 luni şi 1 an, care sunt acum de maximum 1%, cu aproximativ o treime sub valoarea de acum 6 luni.

Raiffeisen Bank, rezultate excelente în 2015

Raiffeisen Bank a raportat un volum de credite în valoare de 3,92 miliarde euro, valabil la sfârşitul anului trecut, în creştere cu 3% faţă de anul 2014. Portofoliul total de împrumuturi al băncii totaliza 4,5 miliarde euro.

Rata creditelor neperformante pe tot portofoliul de credite din România este mult mai mică la Raiffeisen decât media sistemului bancar din ţară, de 8,7%.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.