TIOR

Putin peste 4.600 de romanii au solicitat conversia creditelor din franci elvetieni

Putin peste 4.600 de romanii au solicitat conversia creditelor din franci elvetieniÎn ultima lună şi jumătate, cele 6 bănci din România care au vândut credite în franci elveţieni au avut doar 4.632 de solicitări de la clienţi care doresc conversia împrumuturilor, restructurarea lor sau reducerea costurilor. Informaţia provine de la BNR.

 

Din data de 15 ianuarie 2015 (când a început aprecierea constan a francului în raport cu euro şi leul), numai 4.632 de solicitări pentru conversia creditelor din franci elveţieni, restructurarea sau reducerea costurilor acestor împrumuturi au fost primite de către băncile din România. Numărul este foarte mic, având în vedere că în ţara noastră sunt peste 75.000 persoane care au un credit în franci elveţieni.

 

Demn de remarcat este că până la 15 ianuarie 2015, cele 6 bănci care au acordat credite în franci elveţieni au primit 23.000 de solicitări pentru rezolvarea problemelor cu împrumuturile, din care au fost soluţionate 22.000. Aproximativ 27% din clienţi au beneficiat de facilităţi pentru creditele în franci elveţieni, precum restructurarea împrumuturilor, reducerea costurilor şi conversia acestora.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI