TIOR

Provident a vandut credite... de milioane in Romania si Bulgaria

Provident a vandut credite... de milioane in Romania si BulgariaProvident, firmă specializată în acordarea de credite de consum, a oferit împrumuturi de aproape 128 de milioane de euro anul trecut în România şi Bulgaria. În ţara noastră, Provident a “sărit” de pragul de 300.000 de clienţi activi, la sfârşitul lui 2013.

 

Provident, una dintre firmele din România care vinde credite de consum de valoare mică (de maximum 4.500 de lei) a oferit împrumuturi de aproape 128 de milioane de euro în ţara noastră şi în Bulgaria, de-a lungul anului 2013. Veniturile firmei au crescut substanţial anul trecut raportat la cele 2 state, până la 81 de milioane de euro.

 

În 2013, Provident a deschis noi sucursale în România, în judeţele Hunedoara, Caraş-Severin, Tulcea şi Sălaj. Pe piaţa de la noi, firma este prezentă de 8 ani, perioadă în care a făcut investiţii de peste 200 de milioane de euro.

 

Provident a intrat pe piaţa din Bulgaria abia în urmă cu 5 luni, însă a reuşit performanţa de a deschide într-un timp record 4 sucursale şi să angajeze aproximativ 200 de angajaţi.

 

Pentru viitor, Provident ia în calcul să ofere clienţilor din România credite cu perioade mai lungi de rambursare şi să recompenseze clienţii fideli, prin reduceri ale costurilor împrumuturilor.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI