Propunerile IMM-urilor pentru banci

10-07-2014 / Blog credite imobiliare

Propunerile IMM-urilor pentru banciÎn condiţiile în care ultimele studii arată că peste 90% dintre IMM-urile din România se autofinanţează, companiile din ţara noastră au pregătit o lista de propuneri către bănci, care pot uşura accesul către creditare.

 

Una dintre principalele propuneri cu care au venit IMM-urilor prevede eliminarea obligaţiilor declarative adiţionale. Cu alte cuvinte, birocraţia se va mai... reduce, în sensul că va scădea numărul de documente şi informaţii pe care băncile le cer întreprinderilor care doresc să primească un credit. Astfel, se doreşte să rămână doar acele acte esenţiale, fara de care nu se poate finaliza un contract.

 

O altă propunere a IMM-urilor din România este centralizarea datelor în legătură cu produsele oferite de băncile comerciale, cum ar fi dobânda anuală efectivă, plafoanele sau cerinţele de eligibilitate. Locul unde ar trebui centralizate toate aceste informaţii este un portal public, de unde să poată fi văzute în timp real.

 

În cele din urmă, ultima propunere importantă a IMM-urilor este crearea unui mediator de credite pentru IMM-uri în fiecare judeţ al ţării. Astfel, se va putea creşte creditare regională şi vor putea fi implementate soluţii utile pentru afaceriştii locali. Toate băncile vor avea de câştigat de pe urmă unei asemenea măsuri, întrucât ofertele de finanţare vor fi bogate şi se vor putea adapta fiecărei localităţi în parte.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.