TIOR

Promotiile de Black Friday ale Bancii Transilvania s-au epuizat in doar 2 ore!

Promotiile de Black Friday ale Bancii Transilvania s-au epuizat in doar 2 ore!Promoţiile de Black Friday ale Băncii Transilvania s-au epuizat în doar 2 ore! Instituţia a oferit 7 produse bancare la oferte speciale, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru IMM-uri.

 

Creditele puse la dispoziţie clienţilor de către Banca Transilvania de Black Friday s-au bucurat de un mare succes, anunţă instituţia. În doar 2 ore de la începerea promoţiilor, peste 2.500 de aplicaţii au fost înregistrate, iar creditele pentru IMM-uri au fost epuizate în 15 minute, urmate de cele de nevoi personale şi cele ipotecare, pentru persoane fizice. Datorită vânzărilor foarte rapide, Banca Transilvania a suplimentat ofertele.

 

Promoţiile de Black Friday ale Băncii Transilvania au cuprins 7 produse, pentru IMM-uri şi pentru persoane fizice (credite de consum şi credite ipotecare, dar şi depozite). Spre exemplu, la creditele de nevoi personale, dobânda promoţională a fost de 6% pe an. La creditele imobiliare, dobânda a fost formată dintr-o marjă de 2%, la care se adaugă Robor-ul la 6 luni, iar la depozitele la 6 luni dobânda oferită era de 4%.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI