TIOR

Programul Rate la jumatate, inca nefunctional

Programul Rate la jumatate, inca nefunctionalPremierul României, Victor Ponta, a declarat că deocamdată programul Rate la jumătate este nefuncţional, pentru că băncile sunt încă reticente să-l adopte, iar Guvernul trebuie să mai aştepte ca să vadă dacă lucrurile se vor îmbunătăţi.

 

"Nu este obligatorie pentru bănci. Deocamdată în sistemul bancar încă nu e un mare entuziasm, că să spun aşa. Partea de sistem bancar nu ţine de Guvern sau de legislaţie, ţine poate de încrederea mai mare în ceea ce se întâmplă la nivel european, majoritatea băncilor din România sunt bănci cu capital străin", a spus premierul Victor Ponta, cu privire la programul Rate la jumătate. Totuşi, al doilea om din stat este convins că, odată cu trecerea timpului, lucrurile se vor îmbunătăţi.

 

Despre programul Rate la jumătate

 

Programul Rate la jumătate le permite persoanelor cu venituri brute mai mici de 2.000 de lei pe lună să beneficieze de unele deduceri lunare pentru creditele restructurate. Suma maximă pentru aceste deduceri este de 900 de lei pe lună. Doar clienţii care îşi plătesc la timp ratele (se acceptă doar restanțe mai mici de 90 de zile) pot beneficia de acest program.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI!

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI