TIOR

Posta Romana, pregatita sa vanda produse din partea bancilor?

Posta Romana, pregatita sa vanda produse din partea bancilor?Poşta Română are un acord cu Nextebank prin care va intermedia vânzarea de produse şi servicii ale băncii. Banca Naţională trebuie însă mai întâi să aprobe acest lucru.


Poştă Română şi Nextebank a reuşit, după 8 luni de negocieri, să ajungă la un acord în urma căruia prima instituţie va oferi serviciile şi produsele băncii chiar la sediile sale. Întrebarea logică pe care o va pune toată lumea este dacă angajaţii Poştei sunt suficient de pregătiţi să vândă credite, carduri bancare etc... Poşta promite investiţii în pregătirea poştaşilor, în oficiile poştale şi în dotarea acestora cu tehnologie specifică, precum şi creşterea salariilor angajaţilor, pe baza de performanţă, aşa că lucrurile par a fi foarte bine gândite.


Ce spune Nextebank?


Prin vocea lui Horia Manda, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Nextebank, banca a avut de spus următoarele lucruri: ”În linie cu strategia de creştere a băncii, unul dintre obiectivele principale ale acestui proiect este incluziunea financiară a unor segmente specifice de populaţie. În acest sens, Nextebank îşi va adapta oferta pentru a permite tuturor clienţilor Poştei Române să acceseze servicii bancare moderne, însă, în acelaşi timp, simple şi accesibile”.


BNR ar putea să nu dea undă verde


Chiar dacă Poşta şi Nextebank au căzut de acord, BNR ar putea să spună nu. Banca Centrală a criticat de mai multe ori nivelul de pregătire al angajaţilor băncii, aşa că este greu de crezut că personalul Poştei Române va primi mai mult credit.

 

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI