Polonezii zic pas conversiei creditelor in franci elvetieni

28-05-2015 / Blog credite imobiliare

Polonezii zic pas conversiei creditelor in franci elvetieniPolonezii zic pas conversiei creditelor în franci elveţieni. Asociaţia Băncilor din Polonia a refuzat conversia creditelor în franci elveţieni la cursul istoric de schimb, însă va lua măsuri pentru ajutarea debitorilor cu probleme.

 

Cei 550.000 de polonezi cu credite în franci elveţieni nu vor putea beneficia de conversia împrumuturilor la cursul istoric de schimb. Motivul este unul simplu – băncile şi economia vor fi afectate, conform Asociaţiei Băncilor din Polonia.

 

Cu toate acestea, instituţia pregăteşte un set de măsuri pentru ajutarea debitorilor care au probleme să-şi plătească ratele la creditele în franci elveţieni, printre care şi crearea unui fond temporar de care vor beneficia aceştia.

 

De curând, Volksbank anunţă că peste 15.000 de clienţi ai săi cu credite în franci elveţieni au fost de acord cu procesul de conversie. În urma acestuia, împrumuturile vor fi transformate în lei sau în euro.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.